Hai awak ! Tenkiu sebab sudi dtg sini :)

Contest My Blog The Cutest Ever by Ika



hey bloggers :) okay . skali lg MA join contest . yippie !
kali ni contest drpd Ika pulak . mase check2 wall fesbuk td , trjmpe link blog + contest ni . tros excited nk join . hehe :D hadiah ? MA pon xtaw ape dy hadiah yg bakal diterima . mybe akan diupload oleh tuan blog tu kemudian kott .. nk taw syarat2 penyertaan ?


1. Berwarganegara Malaysia *wajib*
2. Seorang blogger *wajib*
3. Perempuan sahaja *wajib*
4. Follow blog Ika dan like fanpage Ika ( fanpage yang baru , Ika dah delete yang lame) *wajib* Bukan Ika suke suke nak suruh , tp Ika akan update pasal contest ni dekat blog Ika atau fanpage Ika .
5. Tepekkan banner hodoh ni dan letakkan tajuk sebagai "Contest My Blog The Cutest Ever By Ika"
6. Wajib like / follow sponsor :) *Akan diupdate sponsor jika bertambah*
7. Kalau peserta tidak melebihi 20 orang , serta merta contest inu dibatalkan . Kalau tanak contest ni dibatalkan , promotelah ye . Hikhik !
8. Link macam ni - www.nurzulaikha.blogspot.com tidak akan dilayan sama sekali , tinggalkan link entry korang pasal contest ni di kotak komen entry ini. Link di cbox tak akan dilayan.
9. Linkkan banner di atas ke entry ini :)


100% copy-paste ye . hehe :) ade sape2 yg berminat nk join ? klau ade , klik sini .
okay lar , selamat menyertai semua ! byebye :))

No comments:

Post a Comment

Eh , awak nk komen ke ?
Tenkiu ♥
sayang awak !

Pengikut ku