Hai awak ! Tenkiu sebab sudi dtg sini :)

Sampai MATI aku simpan ..


hey bloggers semua ! :) tenkiu sbb bace ye ,,
actually , entry ni psl dua org BFF ni .. Maheran and Azreen ,

Nur Azreen Syahirah a.k.a NAS ,
still remember this ?






Of coz lar ko still ingt .. surat yg pling bermakna aku penah dpt drpd ko . smlam mase aku kemas2 bilik , aku jmpe surat ni dalam envelope dia . aku simpan dalam fail seni rupe nye .. bile aku bace balik , tibe2 rase mcm nk nanges . aku ingt lagi ape yg ko tulis ,


"If ever the day comes ,
and u find a better friend than me .
Just remember that ,,
what I gave to u is the best of what I have ,
and , what I am to u is the best that I can only be.."


aku tak pernah lupe ayat ko doe :') mase ni , kite doakan satu sama lain supaya dpt STF . tp , rezeki aku bukan kat sane .. aku dpt SuKSES , ko dpt STF .. tp , xpe . aku still bangga coz BFF aku dpt msuk sekolah nombor 2 dlm negeri Johor . alar , sekolah nombor 1 dlm daerah Segamat pon ape kurang nye ,, huhu ~
then , dlm surat ke 2 . ko cakap cmni pulak ,


"It's all about going crazy ,
and doing crazy things .
Nayan comes in my life non-expected .
Can my relationship with Akmal waiting more ?"


mase ni topik paling HOT , pasal Nayan lar . Eroom tu bnyk menemukan kite ngan laki . Kan ? aku kenal ngan Ayie kt situ , ko kenal ngan Nayan kt situ .. but , time ni aku marah gile kt ko . yelaa , ko rela pilih Nayan drpd Akmal yg berpelajaran tu ? tak ke bodoh name nye tu ,? mcm2 ek ko ni .. then , ko ade cakap something . tagline ko , aku ingt lagi ,


"Azreen Sya gitu lorh ! Serba bole , serba tahu taw !"



haha :D xleh bla bhaii .. ko bnyk tagline . tp , aq pnye tagline . tetap satu je , iaitu :



"Ni Maheran lar der ! Berani buat , berani tanggung lar !"


tagline nk mcm gangster je kan ? ah , ADE AKU KESAH ? tak kann :D
humm ,, aku nk bgtaw ni . surat yg ko bagi aku ni , SAMPAI MATI AKU SIMPAN taw .
wehh , aku ade gmba kite dua yg belom diupload lagi . nk tgk ?












reader semua , yg pkai tudung biru tu lar BFF saya :)


p/s:
Abg Amir , itu lar ank chef Richard , Nas Thumbtam :)

No comments:

Post a Comment

Eh , awak nk komen ke ?
Tenkiu ♥
sayang awak !

Pengikut ku